Leonardo Sticks Regenboog - Grimm's
Reviews | Review toevoegen

De sticks zijn vernoemd naar Leonardo da Vinci, de beroemde uitvinder van een brug met een zelfdragende bouwconstructie zonder bevestigingsmaterialen. Probeer het nu zelf met deze sticks.

Artikelnummer

GR-40367 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 44,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 4

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 8
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Leonardo Sticks Regenboog - Grimms

 

De sticks zijn vernoemd naar Leonardo da Vinci, de wereldberoemde uitvinder van bijvoorbeeld een brug met een zelfdragende bouwconstructie zonder bevestigingsmaterialen.

Ben jij net zo'n uitvinder als Leonardo? Probeer het nu zelf met deze sticks. Lukt het jouw ook om een mooie creatie te maken. De sticks zijn uiteraard ook te combineren met ander speelgoed van het merk Grimm's.

Grimm's maakt gebruik van duurzaam Europees Lindenhout en gebruikt natuurlijke verfstoffen voor de kleuren.

De set bestaat uit 100 sticks en worden geleverd in een houten box.

Afmeting: 18 cm x 2 cm x 3 mm per stick
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Merk: Grimm's
 

Het merk Grimm’s:

 

De intentie van Grimm’s is om speelgoed te ontwerpen voor elke kind, elke leeftijd en voor elk ontwikkelingsgebied. Door de eenvoudige, de minimalistische uitstraling en de mooie kleuren worden de fantasie geprikkeld bij kinderen.

Grimm’s is van oorsprong een familie bedrijf en begon in 1978 onder de naam Spiel und Holz, in de loop der jaren hebben zij zich door hun kenmerkende uitstraling wereldwijd beroemd gemaakt. Al het speelgoed is zelf ontwikkelt, geproduceerd en wordt verkocht aan winkeliers. Sinds 2006 heet het merk Grimm’s Spiel und Holz onder een nieuwe eigenaar.
 

In Hochdorf, Duitsland wordt het speelgoed ontworpen, afgewerkt, behandeld, gemonteerd, gecontroleerd op kwaliteit, verpakt en verzonden. De houtbewerking is uitbesteed aan een enkele onafhankelijke bedrijven in Europa.

Het meeste speelgoed van Grimm’s wordt met de hand geschuurd, waardoor elk product er uniek uitziet en/of aanvoelt, vergeleken met bewerkte producten.

 

Waar staat Grimm’s voor:

* Regelmatig wordt het speelgoed gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Alle producten en bewerkingen waaronder de kleuren en olie voldoen zowel aan de Europese norm voor de veiligheid van speelgoed (EN71) als de Amerikaanse normen. Ze zijn volledig onschadelijk.

* Het gebruikte hout van het speelgoed is afkomstig uit bossen in Europa, dat duurzaam beheert wordt. Grimm’s maakt gebruik van els, kalk, beuken en esdoorns.

* Een deel van de producten worden gemaakt door mensen met een beperking op een maatschappelijke werkplaats.


* Wanneer u het speelgoed van Grimm’s wilt schoonmaken, adviseren zijn alleen een vochtige doek te gebruiken. Gelieve niet onderdompelen in water en gebruik geen desinfecterende of warm water.

* Grimm’s verpakt de producten in een minimale verpakking, aangezien zij zo min mogelijk willen bijdragen aan het wereldwijde verpakkingsafval.
 

*Onze producten komen uit de natuur, en dat is de reden waarom een kleine afwijking geen fout is, maar een eigenschap, die de uniekheid van elk individu speelgoed vertegenwoordigt.

 

Kijk hier voor alle producten van Grimm’s.
Kijk hier voor het volledige assortiment van Meer voor Kinderen.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews