Grimm's Kiezel Stenen Blauw (Water)
0 Reviews | Review toevoegen

Unieke Kiezel Stenen, elk met hun eigen vorm. Alle kiezels zijn voorzien van mooie blauwtinten en geeft elke creatie een unieke vorm. Ontdek, speel, stapel en creëer nu zelf! Veel plezier!

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 17,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Het aantal MvK Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Variatie: Grimm's Kiezel Stenen Blauw (Water)
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Grimm's Kiezel Stenen Blauw (Water)


Unieke Kiezel Stenen, elk met hun eigen vorm. Alle kiezels zijn voorzien van mooie blauwtinten en geeft elke creatie een unieke vorm. Ontdek, speel, stapel en creëer nu zelf!

Laat kinderen op een speelse manier diverse de kiezel stenen én elementen van de natuur ontdekken. De serie kiezel stenen bestaat uit:
- Kiezel Stenen Blauw
- Kiezel Stenen Groen
- Kiezel Stenen Rood

De kiezel stenen zijn perfect te combineren met de elementen. De serie elementen bestaat uit:
- Element Vuur
- Element Regenboog (Regenboog Middel)
- Element Water
- Element Aarde
- Element Bloem Lotus

Kinderen worden gestimuleerd om te gaan bouwen, creeeren en te ontdekken wat de mogelijkheden zijn, elke keer wordt er een nieuwe creatie gemaakt.

Het is gemaakt van berkenmultiplex. Door de plantaardige (gekleurde) olie-afwerking wordt het hout beschermt en is volledig veilig voor baby's en kleine kinderen.

Het hout dient gereinigd te worden met een vochtige doek. Er mag geen desinfecterend middel of heet water gebruikt worden om het product te reinigen.

Het speelgoed van Grimm's is veelzijdig en zorgt voor veel speelplezier tijdens de kinderjaren. Het minimalistische, kenmerkende uitstraling van het merk geeft het speelgoed een bijzondere charme. 'Hoe minder details, hoe meer ruimte voor de eigen verbeelding.' Het speelgoed wordt met de hand in vrolijke kleuren beschilderd. Al het hout dat verwerkt is in het speelgoed komt uit Europa en de verfstoffen voldoen aan alle eisen normen voor veilig kinderspeelgoed.

Afmeting: 12 x 10 x 2,5 cm
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Merk: Grimm's

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook