Goki Puzzel Wie eet Wat?
Puzzel Wie eet Wat? - Goki
Reviews | Review toevoegen

Hele leuke goki puzzel, waarbij kinderen moet uitzoeken wie wat eet. Kun jij de puzzel oplossen? De puzzel is voor kinderen vanaf 2 jaar.

Artikelnummer

GK-56880 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 7,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 2

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Puzzel Wie eet Wat? - Goki


Hele leuke goki puzzel, waarbij kinderen moet uitzoeken wie wat eet.
Kun jij de puzzel oplossen?

Afmetingen: 18 x 18 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Merk: Goki


 

Het merk & speelgoed van Goki:

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

 

Onderdeel Goki Nature:

De serie Goki Nature is een uniek onderdeel van het merk Goki. Het speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk hout van het hoogste kwaliteit en is ecologisch verantwoord. Men kan, door middel van een ecologische behandeling, het hout natuurlijk kleuren, de behandeling geeft een karakteristieke geur en kleur. Het speelgoed bevat geen chemische toevoegingen.

 

Bekijk hier alle producten van het merk Goki.

Bekijk hier het volledige assortiment van Meer voor Kinderen.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews