Goki Puzzel Nummers
Puzzel Nummers - Goki
Reviews | Review toevoegen

Leer samen tellen met deze super leuke puzzel van het merk Goki.

Artikelnummer

GK-WB013 

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 5,95
Prijs per Stuk

Voorraad : 0

Het aantal MvK Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Op verlanglijst
 

Puzzel Nummers - Goki

Leer samen tellen met deze super leuke puzzel van het merk Goki. De puzzel is voorzien van een eenvoudige uitstraling en mooie kleuren. Kinderen leren de getallen op te noemen, op een juiste volgorde te plaatsen en uiteraard te tellen.

Afmeting: 45 x 6,5 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Merk: Goki


 

Het merk & speelgoed van Goki:

Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Goki strijdt tegen kinderarbeid doormiddel van ondersteuning van diverse instellingen, ook worden er schenkingen gedaan voor het planten van bomen (op dit moment 50.000 stuks).

Het merk Goki staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Het speelgoed heeft een functioneel design en moderne kleuren. Houten speelgoed is essentieel voor de motorieke en tactische ontwikkeling van ieder kind.

 

Onderdeel Goki Nature:

De serie Goki Nature is een uniek onderdeel van het merk Goki. Het speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk hout van het hoogste kwaliteit en is ecologisch verantwoord. Men kan, door middel van een ecologische behandeling, het hout natuurlijk kleuren, de behandeling geeft een karakteristieke geur en kleur. Het speelgoed bevat geen chemische toevoegingen.

 

Bekijk hier alle producten van het merk Goki.

Bekijk hier het volledige assortiment van Meer voor Kinderen.

Review toevoegen

Bedankt voor uw review.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews