Zakelijk bestellen bij Meer voor Kinderen

 
Uiteraard kun je ook als bedrijf bij ons bestellen, we helpen jullie graag verder.


Denk hierbij aan bijzondere kraamcadeau’s/kraammanden, een relatie geschenk, cadeau’s van/voor Sinterklaas. Maar denk hierbij ook aan de inrichting van een kinderspeelhoek van scholen, kinderdagverblijven/peuteropvang of wachtruimtes van therapeutische omgevingen.

Een kraamcadeau/manden of relatie geschenk zullen we feestelijk inpakken en voorzien van mooie ansicht kaart met handgeschreven boodschap. De boodschap kunt u uiteraard vooraf doorgeven.

Wij bieden een groot assortiment aan op het gebied van spel-, educatief en ontwikkelingsmateriaal.  Het assortiment is zeer nauwkeurig uitgekozen, gebaseerd op onze pedagogische ervaring & kennis mbt tot kinderen en speelgoed. Het speelgoed dat wij aanbieden gaat verder dan de leeftijd 4 jaar. Ons speelgoed is daarom ook uitermate geschikt voor BSO’s. Daarnaast kunnen wij een nog groter assortiment aanbieden voor bedrijven.


Of bent u op zoek naar een specifiek product? Mail ons dan de beschrijving en/of een foto en wij gaan voor u opzoek.

Naast onze scherpe prijzen en goede service kunnen wij bij bestellingen boven € 250,- (excl. BTW) ook een interessante korting bieden.

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Neem contact op via info@meervoorkinderen.nl met onderwerp ‘Zakelijk Bestellen’.