Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen*:
- € 3,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
- € 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
- Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL.
Met uitzondering van de merken Ado Houten Speelgoed en enkele producten van Speelbelovend. Zij worden rechtstreeks vanuit de leverancier opgestuurd.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U krijgt een email met een track and trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. PostNL bezorgt op de dagen dinsdag t/m zaterdag

Afhalen op afspraak

Afhalen van de bestelling** is mogelijk. Geef dit tijdens het bestelproces aan in het vak 'opmerkingen'. Wij nemen contact met u op wanneer de bestelling opgehaald kan worden in Udenhout, Noord-Brabant (nabij Tilburg). Mochten er verzendkosten betaald zijn, dan worden de verzendkosten retourgestort.

* De verzendkosten gelden voor verzending in Nederland.
** Het assortiment van het merk ADO Houten Speelgoed én het speelrek/speelhuis van het merk Speelbelovend kunnen niet opgehaald worden.