Levertijd


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen*:
- € 5,95 voor bestellingen onder de € 70,-
- Gratis voor bestellingen vanaf € 70,-
Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van PostNL of DHL.
Met uitzondering van de merken Ado Houten Speelgoed, Stapelstein en enkele producten van Speelbelovend. Zij worden rechtstreeks vanuit de leverancier opgestuurd.

Voor pakketten naar Belgie hanteren wij standaard € 8,95 aan verzendkosten.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U krijgt een email met een track and trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

Afhalen op afspraak

Afhalen van de bestelling** is mogelijk. Geef dit tijdens het bestelproces aan in het vak 'opmerkingen'. Wij nemen contact met u op wanneer de bestelling opgehaald kan worden in Udenhout, Noord-Brabant (nabij Tilburg). Mochten er verzendkosten betaald zijn, dan worden de verzendkosten retourgestort.

* De verzendkosten gelden voor verzending in Nederland.
** Het assortiment van het merk ADO Houten Speelgoed, Abel en Stapelstein kunnen niet opgehaald worden.