Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten* gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
(* Wanneer het restbedrag van de behouden producten onder de € 70,- komen, zal het teruggestorte bedrag verrekend worden met verzendkosten van € 5,95.)

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@meervoorkinderen.nl of via het herroepingsformulier hieronder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Voor snelle afhandeling vragen we ook alvast uw bankgegevens door te geven.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De retour kan verzonden worden naar:
Meervoorkinderen.nl
t.a.v. Retourafdeling
o.v.v. [ordernummer]
Bereklauw 33
5071 HB Udenhout
Het pakket dient naar het bovenstaand adres retour gestuurd te worden en niet naar een servicepunt van de vervoerder (DHL/PostNL/DPD).

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@meervoorkinderen.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”
 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.