Speelgoed 6 jaar en ouder Wanneer je denkt aan houten speelgoed dan denk je aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Maar houten speelgoed is veel breder. Vanaf kleins af aan kan een kind (of baby) met houten speelgoed spelen.

En ook wanneer kinderen ouder zijn, is er nog heel veel leuk speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar. Het assortiment voor kinderen vanaf 6 jaar is bij Meervoorkinderen.nl ook heel breed.

Hierbij een top 10 (op willekeurige volgorde):


1. Houten Blokken
Er zijn blokken met diverse vormen, magnetisch, met schors, symmetrich en asymmetrisch. Blokken zijn er ook voor grote kinderen waar de creativiteit helemaal tot leven komt.
Bekijk de blokken van Abel, Tegu, Grimm’s en Domino Rally2. Gezelschapspellen
Van Mikado, domino, mens-erg-je-niet, Jenga en nog heel veel meer. Heel veel meer uitleg heb je eigenlijk niet nodig. Neem gauw een kijkje!3. Brikkon Bouwpakketten (in combinatie met Lego)
Heb je nog lego van vroeger of heb je inmiddels een eigen collectie? Gebruik je lego dan in combinatie met deze mooie bouwpakketten van Brikkon. Heel leuk om in elkaar te zetten, handig om op te ruimen en elke keer krijg je weer een andere creatie!

        


4. Houten Trein
Je hoeft niet jong te zijn om met treinen te spelen. Breid je collectie elk jaar opnieuw uit en het wordt nooit saai. Kleine kinderen beginnen heel basic, met een treintje erop en eraf te halen. Maar zodra je iets ouder wordt bouw je eigen treinstation, laadperron en laat je trein de hele huiskamer door rijden!

          


5. Buiten Speelgoed
We hebben diverse leuke buiten spellen om te doen. Van kegelen tot spellen. Of je bent de beste zandkastelen bouwer in Nederland…. En die kan niet zonder zijn zandkammen. De zandkammen zijn handig en eenvoudig in gebruik, waardoor jij de meest strakke en stevige zandkastelen kunt maken.
Uiteraard hebben we ook nog leuk tuingereedschap of producten om de natuur te ontdekken zoals de nature set en het kompas.6. Rollenspellen
Het is zo heerlijk om je even in een eigen wereld te bevinden. We hebben allerlei leuke sets: voor stoere ridders, lieve (stoere) prinsessen, piraten, dokters en nog veel meer.7. Houten Knikkerbanen
Knikkeren, je blijft de knikker volgen. We hebben diverse verschillende soorten knikkerbanen en er zit er heus wel 1 bij die bij jouw past. Het leuke van de knikkerbanen is, is dat je elke keer weer een nieuwe creatie kunt maken.8. Creatief Speelgoed
Punnikken, rijgen, noem het maar op. We hebben veel en leuk creatief speelgoed. Waaronder de krijtboeken van Jaq Jaq Bird. Wist je dat zij ook de Bored Series hebben? Deze zijn juist leuk voor de oudere kinderen.

 


9. Way to Play Autobanen
Begin en ontdek de vele mogelijkheden! Soms is het gewoon zelf beginnen en ontdekken, zonder dat iemand vertelt hoe en wat je moet doen. Door het zelf te ontdekken, ontdek je van zelf de vele mogelijkheden van Way to Play.10. Uiteraard de Wobbel
Ja, eigenlijk heeft de Wobbel niet meer uitleg nodig. De wobbel kan op elke leeftijd gebruikt worden. Surf, sport of … met de wobbel. Daag jezelf uit om de Wobbel elke keer opnieuw te ontdekken. Ik weet zeker dat je nooit uitgekeken raakt op de wobbel.

  Daphne     22-09-2020 09:37     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.